Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a B&G

Vitrolás eszközök

A B&G 50 éve a vitorlázás innovációjának élvonalába tartozik. Akár a következő verseny izgalma, akár a cirkálás szenvedélye motiválja, elektronikánkat az Ön számára tervezték.

Versenyzői örökségünk páratlan platformot biztosít számunkra az új technológiák kifejlesztéséhez, amelyeket a világ legjobbjai a legnehezebb körülmények között tesztelnek. A B&G a Grand Prix-győzelmek motorjaként és a cirkáló vitorlázók kalandjainak inspirálójaként is megtalálható.

 

 

 

Miért minket válasszon?

Vitorlás kellékek széles tárháza

Öszpontosít

A B&G díjnyertes SailSteer képén egy pillanat alatt láthatja az összes szükséges információt:  a szél, a hajó sebessége, az árapály, az irány, a layline és az útpont információk egyetlen egyszerű és hatékony műszernézetben.

Tervezés

Térképplottereink kiszámítják az útvonalpontig hátralévő időt és távolságot még akkor is, ha széllel szemben hajózik!

Testreszabható

Válasszon az előre beállított műszerfalak közül, vagy konfigurálja a Nemesist a kívánt módon, vitorlapont szerint. Álló vagy fekvő tájolásal is akár.

Mindenki elött

A Race Panel olyan funkciókat hoz a Vulcan és Zeus térképplotterekhez, amelyeket korábban csak a profi navigátorok élvezhettek. Az időzítő és a rajtvonal képernyője gondoskodik arról, hogy hajója az élvonalban legyen a start után is, míg a nagy teljesítményű Look Ahead funkció páratlanul megjósolja és előre jelezheti a giroszkópos beállítást vagy a kisebb elővitorlát, még mielőtt versenytársaid észrevennék a szélfordulót.

Láthatóság

Szuper széles betekintési szögek, ragyogóan éles adatok, bárhonnan látható a fedélzeten, polarizált napszemüveggel és anélkül.

Integráció

Zökkenőmentesen csatlakozhat műszerhálózatához, és vezérelheti kijelzőjét érintőképernyőn vagy Apple Watch®-on keresztül.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

Hasznos linkek

© www.bngmarine.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.