Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Bep Marine  

Hajózási termékek

Célunk a BEP-nél a kiváló minőségű elektromos megoldások tervezése és gyártása a zord tengeri és lakóautó-környezet számára. Minden általunk készített termék megfelel a szigorú teljesítmény-előírásoknak, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges körülményeknek, mind a tengeren, mind a szárazföldön.

A megoldásokra összpontosítva: a BEP csapata közel áll a tengeri környezethez, és olyan megoldásokat fejleszt, amelyek javítják az általuk tervezett termékek használatát és telepítésének egyszerűségét. A kifejlesztett új termékek csökkentik az összeszerelési időt, helyet takarítanak meg és javítják a felhasználói élményt.

Innováció és mérnöki tevékenység: a BEP innovatív kultúrája és mérnöki kiválósága a telepítés egyszerűsítésére és a felhasználói élmény optimalizálására összpontosít olyan termékekkel, amelyek boldogulnak a zord tengeri környezetben.

Globális támogatottság: a BEP ügyfelei globális támogatással rendelkeznek az APAC, EMEA és Amerikán belül. A támogatási hálózat foglalkozik az ellátással, a műszaki támogatással és a telepítéssel kapcsolatos kérdésekkel. A BEP elkötelezett amellett, hogy biztosítsa azokat a termékeket és támogatásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a telepítés és visszajelzés a legjobb legyen az iparágban.

 

Miért minket válasszon?

Mindig a legújabb energiagazdálkodási teremékek

Minőség

A Bep Marine kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek megbízhatóak és tartósak. Azok a vevők, akik keresik a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot, biztosak lehetnek abban, hogy a Bep Marine termékei megfelelnek az igényeiknek.

Választék

A Bep Marine széles termékválasztékot kínál, amely számos olyan opciót tartalmaz, amelyek megfelelnek a különböző vevői igényeknek. A vevők így könnyen megtalálhatják a nekik megfelelő terméket, legyen szó akár áramkörvédőkről, elosztó panelekről, kapcsolókról vagy más hajóelektronikai eszközökről.

Ellenállóság

 A Bep Marine termékei kiválóan működnek a nehéz tengeri körülmények között is. Azok a vevők, akiknek a hajójukban rendszeres erős hullámok és sós víz hatása éri az elektronikai berendezéseket, bízhatnak a Bep Marine termékeiben, mivel azok megbízhatóak és ellenállóak.

Ügyfélszolgálat

A Bep Marine megbízható ügyfélszolgálatot biztosít, és a vevők minden kérdésére és problémájára gyorsan és hatékonyan reagál. Azok a vevők, akiknek bármilyen kérdése vagy problémája van a Bep Marine termékeivel kapcsolatban, biztosak lehetnek abban, hogy az ügyfélszolgálati csapatuk segít nekik a megoldásban.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.bepmarine.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.