Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Czone

Tíz éves tapasztalat az innovatív digitális kapcsolórendszerek terén

A CZone Control and Monitoring leegyszerűsíti az elektromos rendszerek telepítését a bonyolult és gyakran nehézkes hagyományos kábelezés kiváltásával. A CZone tökéletes a hajós és mobil autóipari alkalmazásokhoz. A kapcsoló- és biztosítéktáblákat hálózatba kapcsolt digitális kapcsolóinterfészekkel helyettesíti, amelyek a fedélzeti elektromos rendszerek végső vezérlését biztosítják.

Egyetlen érintéssel a CZone intelligens kezelése leegyszerűsíti a működést több áramkör kombinálásával a Mode gomb kiválasztásának segítségével, könnyed felügyeletet biztosít a kulcsfontosságú rendszerek és alkatrészek felett, miközben megtartja az egyes áramkörök és funkciók fejlett vezérlését.

A CZone képes gondoskodni az összes apró dologról, így a felhasználónak több ideje marad, hogy arra koncentráljon, ami számára fontos. Akár a hajót készíti elő az esti szórakozásra, akár a hosszú útra indul a stabil áramellátástól távol, vagy a munka elvégzésére összpontosít, hagyja, hogy a CZone a háttérben végezze a dolgát.

Miért minket válasszon?

Egy eszköz, ami mindent egyszerűbbé tesz

Tökéletes kivitelezés

Eltávolítva a felesleges billenő- és nyomógombos kapcsolókat, könnyedén kezelheti az elektromos rendszerét közvetlenül a Czone központi intuitív érintőkijelzőről, vagy az integrált többfunkciós GPS Chartplotteren a dedikált digitális programozható kapcsolókon keresztül.

Integráció

Élvezze a CZone rendszer teljes körű vezérlését és felügyeletét a modern GPS Chartplotteren keresztül. A Garmin, a Lowrance, a Simrad és a B&G mind együttműködik a Czone rendszerrel. A rendszer NMEA 2000 kommunikációja akkor válik igazán sokoldalúvá, amikor a Masterbus hálózatba kapcsolt eszközök adatait is láthatjuk egy interfész segítségével.

Tartósság a legkeményebb körülmények között

A CZone tervezési és mérnöki elvei biztosítják, hogy az integráció és a rendszer tartósságának egész rendszerre kiterjedő megközelítése álljon a középpontban. A CZone a legkeményebb tengeri környezetekben is bizonyítottan kezeli a fedélzeti rendszerek összetett követelményeit, mint például a Volvo Ocean Yacht Race 65-ös hajóinak fedélzetén. A CZone beépített redundanciája és védelme nemcsak a CZone megbízhatóságát tartja fenn, hanem biztosítja a csatlakoztatott rendszerek hatékony felügyeletét és védelmét is.

Modern kijelzők

Kiegészítheti a modern műszerfalát a CZone saját modern és alacsony profilú kijelzőivel, ahol lehetőség van az Ön által leggyakrabban kapcsolt digitális kapcsolókból és/vagy leggyakrabban megtekintett adatokból úgynevezett kedvenc lapokat létrehozni a könnyebb elérhetőség kedvéért. 5,7 és 10 hüvelykes változatban elérhetőek.

Digitális kapcsolók

A digitális kapcsolók számos eddig ismeretlen lehetőséget nyitnak meg. Egyéni felhasználói preferenciává válik, hogy Ön egyetlen kapcsolóról egy vagy több digitális áramkört szeretne kapcsolni. Lehetőség van logikai programozásra, amelynek keretében bizonyos kapcsolásokat feltételhez vagy időlimithez kötünk. (generátorindítás, szelepek nyitása, zárása).

Az intelligens tervezés nagyobb védelmet nyújt

A CZone-t úgy tervezték, hogy egyszerre legyen tartós, valamint védelmet és redundanciát nyújtson más fedélzeti rendszerek számára. A Czone egyes kimeneti moduljainál úgynevezett szoftveres biztosíték figyeli az áramkörök kapcsolását a meglévő hardveresen felül. Ennek az az előnye, hogy ha a fogyasztó a beállított szoftveres értéknél több áramot vesz fel, akkor nem a hardveres biztosíték semmisül meg. Ilyenkor egy hibaüzenet jelenik meg a kijelzőn, amiben a felhasználó tájékoztatást kap erről, de az elektromos rendszerhez nem kell nyúlni, az áramkör az alarm nyugtázását követően működik tovább.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.czone.hu  Minden jog fentartva. Designed by Seahun 610 Kft.