Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Digital Yacht

Queen's Award for Enterprise díj nyertese

A Digital Yacht olyan új generációs navigációs, kommunikációs és szórakoztató rendszerekről szól, melyeket hajókra lehet telepíteni. A csónakázásnak szórakoztatónak, biztonságosnak és egyszerűnek kell lennie, termékeink pedig integrálódnak a meglévő és új hajóhálózatokba is, hogy erőteljes dimenziót vigyenek a fedélzeti elektronikába.

Meggyőződésünk, hogy az olyan kis fogyasztói eszközöknek, mint az iPhone-ok és táblagépek, PC-k és MAC-ek, megvan a helyük a fedélzeten, és a költségek töredékéért segíthetnek abban, hogy az örökölt rendszerek versenyezzenek a hajózásra szánt elektronika legújabb termékeivel. Könnyűvé és megfizethetővé tesszük az internet hozzáférést a vizen, valamint minden navigációs adatát eljuttatjuk kedvenc fogyasztói eszközeire, nem csak Önnek, hanem a személyzetnek és a vendégeknek is.

Navigációs rendszereink a fejlett GPS- és iránytűtechnológiát, valamint az AIS-termékek legátfogóbb választékát foglalják magukban a piacon. Emellett számítógépes és szoftvermegoldásaink egyszerű, de hatékony megoldásokat kínálnak a különféle fedélzeti követelményekhez a kommunikációtól a navigációig, a szórakoztatástól a felügyeletig.

Tervezőcsapatunk hosszú évtizedek óta fejleszti a tengeri elektronikai rendszereket, melyre 100 éves tapasztalatunk a garancia. A minőség és az örökségünk megőrzése érdekében az Egyesült Királyságban gyártunk, míg az Egyesült Államokban és Kínában található irodáink világszerte biztosítják a jelenlétünket. Tavaly termékeink több mint 100 országban kerültek értékesítésre, ami a globális elismerésünk bizonyítéka.

 

Miért minket válasszon?

Prémium termékek

4G Xtream

Ez a legújabb, prémium internet-hozzáférési termékünk. Gyors, akár 300 MB-os csatlakozást kínál, beépített kétsávos WiFi routerrel, két SIM foglalattal, beépített GPS-szel, valamint NMEA 2000 interfésszel.

GPS160

A GPS160, egy nagy teljesítményű helymeghatározó érzékelő, amely GPS, Galileo és Glonass műholdrendszereket használ a kivételes helymeghatározási pontosság és redundanciák érdekében. A GPS160 NMEA 0183 interfésszel rendelkezik

iAISTX

Az iAISTX egy Wi-Fi interfésszel rendelkező AIS transzponder, amelyet kifejezetten az egyre növekvő számú hajósok számára terveztek, akik táblagépet használnak navigációs feladataikhoz.

AIT5000

Az AIT5000 egy B+ osztályú AIS transzponder, 5 W kimeneti teljesítménnyel, Wi-Fi interfésszel, beépített VHF elosztóval és SOTDMA formátumú átvitelt használ.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.digitalyacht.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.