Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Garmin marine

Úgy gondoljuk, hogy minden nap egy lehetőség az innovációra, és egy esély a tegnap legyőzésére.

A világ 35 országában több mint 19 000 munkatársunkkal dolgozunk azon, hogy az ügyfeleinknek a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk. 

Célunk egy hosszú távon fenntartható vállalkozás kialakítása, amely kiváló minőségű termékeket gyárt az autóipar, a repülés, a tengeri, a szabadtéri és a sport területén. Ezek a termékek nélkülözhetetlenek ügyfeleink számára, hiszen fontos szerepet játszanak az életükben.

Kultúránk alapja az őszinteség, a tisztesség, valamint a munkatársak, ügyfelek és üzleti partnerek tisztelete. Minden munkatársunk teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy kimagasló teljesítményt nyújtva szolgálja ügyfeleit és munkatársait, és teljesítse azt, amit ígérünk.

Globális vezetők leszünk minden általunk kiszolgált piacon, termékeink pedig keresettek lesznek lenyűgöző dizájnjuk, kiváló minőségük és legjobb ár-értékük miatt.

Miért minket válasszon?

Technológia, ami kívül és belül is értéket hordoz

Minőség

A kiváló minőségű és megbízható tengeri elektronika hosszabb ideig tartja vízen, így a fontoson dolgokon járhat az esze, mint például a halászat. Csónakja vízre bocsátása után csak meg kell nyomnia a bekapcsológombot, és minden magától  elindul.

Ügyfélközpontúság

Meghallgatjuk ügyfeleinket, és törődünk az Ön mondanivalójával. Minden szezon végén leülünk a profikkal, és megkérdezzük őket, mit szeretnének látni a következő évben. Szoftvermérnökeink szorgalmasan dolgoznak azon, hogy ezeket a változtatásokat minden év elején bevezethessük a nagy szoftverfrissítésünkkel.

Prémium márka

A világ egyik vezető  tengeri márkája, ami még sok más területen is bizonyított, hogy minden igényt kiszolgáljon.            

Könnyen kezelhető

A Garmin tengeri elektronikával a komplexitás nem jelenthet problémát. A Garmin egységek sok összetett funkciót tartalmaznak, intuitív és felhasználóbarát felületen. Egyszerű felületünkkel a Garmin egységek könnyen használhatók és megtanulhatók. Van egy opció, amelyet nem szeretne? Egyszerűen testre szabhatja a menüket, hogy eltávolítsa azokat a funkciókat, amelyeket esetleg soha nem fog használni. Ne féljen a Garmin családhoz csatlakozni, hisz gyerekjáték megtanulni egy új egységet használni. Utólag örülni fog, hogy mellettünk döntött.

Integráció

Ha megvásárol egy Garmin Wi-Fi-kompatibilis térképplottert, számos meglévő Garmin termékhez kapcsolhatja. Ha akciókameráit csatlakoztatja a térképplotterhez, akkor elérhetővé válnak a G-Metrix adatok, például a vízmélység, hőmérséklet és a hajó sebessége, hogy átfedje videóját, és szórakoztató információkat adjon. A vízmélység és a hőmérséklet ellenőrzése új dimenziókban került a Garmin Nautix In-view kijelző segítségével, ami közvetlenül a napszemüveghez csatlakozik, és NMEA 2000 adatokat továbbít rá. Okosóráink alapvető kiegészítők azok számára, akik szeretnek a szabadban tartózkodni, hiszen ezen eszköz segítségével  is irányíthatja hajóját.      

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.garminmarine.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.