Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Jet Thruster

Körforgás mesterei

A Jet Thruster egy egyedülálló rendszer, amely víznyomást használ a 25-60 láb magas sétahajók könnyű manőverezésére. 2010 óta a hollandiai Dordrechtből eljut a világ minden tájára.

A jelenlegi Jet Thrusternek viszonylag rövid története van, ellentétben Henry Kroeze-val, aki több mint negyven éves tapasztalattal rendelkezik a fémmegmunkálás és a műanyagfeldolgozó iparban.

Henry Kroeze emellett hatalmas tapasztalattal rendelkezik vállalkozóként a tengeri ágazatban. Ebben a minőségében többek között motoralkatrészekkel látja el a hazai és külföldi hajóépítőket.

Kroeze egyik jellemzője, hogy sohasem elégszik meg az átlagossal, mindig a tökéletesre törekszik, és ez meg is látszik a Jet Thruster fejlesztésén.

A Holland Marine Parts 2020-ban ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját

Miért minket válasszon?

Folyamatosan jobb termékeket fejlesztünk

Kompozit anyagok

A Holland Marine Parts összes kompozit alkatrésze üveggel megerősített nylon kompozitból van öntve, könnyű súlyt és nagy szilárdságot kínálva. A nylon kompoziton belüli üvegszálak merevséget, szívósságot és méretstabilitást biztosítanak az anyagnak, meghaladva az ABYC és az ISO9093 szilárdsági és tartóssági követelményeit. A nylon kompozit anyagok kiküszöbölik az elektromos kötőrendszerek szükségességét, megelőzve a fémből készült hajótest részekkel és golyósszelepekkel kapcsolatos problémákat. A nylon kompozit kémiai ellenálló képessége megakadályozza a dízel vagy más kőolaj alapú termékek által okozott károsodást. A Nylon-Glass felületek UV-állósága megelőzi az elszíneződést és a károsodást. Slide and Lock technológiánk megkönnyíti a telepítést, és biztosítja, hogy a fúvókák a helyükön maradjanak, magas szintű biztonság mellett

Tesztelés

Mielőtt termékeinket piacra hoztuk, számos tesztet és tanulmányt végeztünk. A kompozitok megbízható anyagoknak bizonyultak. Minden egyes kompozit alkatrész szilárdságát teszteltük, amelyet egy bejelentett szervezet is felülvizsgált és elfogadott. A folyamat során napvilgátot látott, hogy a kompozit Thru-hull alkatrészek sokkal nagyobb statikus terhelésnek állnak ellen, mint amit az irányelvek elvárnak.

Szivattyú

A víz szivattyúzása több mint érdekes. A Fluid Dynamics szoftverrel készítettük el a Jet Thruster összes alkatrészét. Természetesen összeszerelés után minden szivattyút letesztelünk.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.jetthruster.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.