Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Üdvözöljük a magyarországi Kabola weboldalán

Közel 80 év tapasztalat a fűtési rendszerekben!

A Kabola egy Holland vállalat, amely olajüzemű központi fűtési rendszereket gyárt mindennapos használatra. Az innovációnak, hosszú élettartamnak és kiváló szolgáltatásoknak köszönhetően a Kabola területén piacvezető lett. Az új felhasznált technológiának köszönhetően az olajüzemű központi fűtési rendszerek most már tisztábbak, gazdaságosabbak és csendesebbek is termékeiknél. Emellett kis méretűek is, ami megfigyelhető legújabb, teljesen automatikus dízelüzemű Compact 7 modellünkben. A Kabola központi fűtési rendszereket folyamatosan használhatóknak tervezzük, és átlagos élettartamuk körülbelül 15 év vagy annál hosszabb. A Kabola kazánok és kályhák hagyományos üzemanyagokkal, például dízellel, olajjal, házifűtési olajjal, vagy új, tiszta biotüzelőanyagokkal működnek. Hajókhoz, hajókhoz, lakókocsikhoz vagy egyedi rendelésekhez a Kabola számos kazánt, kályhát és kiegészítőt kínál.

Ha szeretne egyeztetni a különböző lehetőségekről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Miért a Kabolát válassza?

Egy eszköz, ami mindent egyszerűbbé tesz

Multifunkcionalitás

A Kabola elektromos fűtőrendszerei nem csupán fűtik otthonát, hanem egyidejűleg meleg vizet is biztosítanak, így kiválóan megfelelnek a multifunkcionális igényeknek, és egyszerűen integrálhatók mindennapi életébe.

Távfelügyelet

A Kabola termosztátok távolról vezérelhetők, így akár utazás közben is felügyelheti és beállíthatja fűtését, biztosítva ezzel a kényelmet és az energiahatékonyságot.

Modernizálás 

Kabola termékei a legmodernebb technológiát képviselik, amelyek segítségével könnyedén irányíthatja és optimalizálhatja otthona fűtését és melegvíz-ellátását.

Csend

A Kabola kipufogókhoz kínált hangtompítók révén élvezheti a csendes és nyugodt környezetet, miközben otthona hatékonyan és környezetbarát módon fűtődik.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.kabola.hu  Minden jog fentartva. Designed by Seahun 610 Kft.