Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Lumitec

Kiváló LED világítások

Kivételes értéket nyújtunk ügyfeleinknek azáltal, hogy ösztönző, tartalmas, szórakoztató munkakörnyezetet biztosítunk, és mindig becsületesen és tisztességesen járunk el.

Meggyőződésünk, hogy egy termék eladása kötelezettségvállalást jelent.  A gyártó elkötelezettségét a vásárlótól egészen a végfelhasználóig. A Lumitec rendületlen abban, hogy teljesítményt, megbízhatóságot, minőséget és páratlan támogatást nyújtson termékeink és üzletünk minden területén. Hírnevünk ezen a területen a viszonteladók, integrátorok és végfelhasználók körében önmagáért beszél. A kiválóságra való fáradhatatlan törekvésünk során összehasonlítjuk a szabványokat, kihasználjuk a legjobb gyakorlatokat, és szükség esetén folyamatosan újítunk a  technikákat.

A 2007-ben alapított Lumitec úgy született, hogy az új technológiákat innovatív, nagy értékű termékek fejlesztésében hasznosítsa. Ez a konkrét elképzelés arról, hogy kik vagyunk, mindent meghatároz a cégünkben: az általunk gyártott termékeket, az általunk kiszolgált piacokat, a toborzott csapatot, az eszközöket és berendezéseket, amelyekbe befektetünk, és még a fizikai környezetünket is.

 

Miért minket válasszon?

Fényes jövő

Minőség

A Lumitec egy innovatív mérnöki és tervező cég, amely kizárólag kiváló minőségű extrém környezeti LED világítások fejlesztésére és gyártására összpontosít.

Hírnév

A Lumitec minőségi hírnevét a gyakorlatban bizonyított megbízhatóság, a vásárlói visszajelzések és a számtalan órányi szigorú tesztelés révén szerezték meg,  amelyek eredményeként a termékek tartósak.

Garancia

A Lumitec az első és egyetlen LED-gyártó vállalat az Egyesült Államokban, amely 3 év garanciát vállal a LED világítástechnikai termékeik teljes választékára.

Kapcsolat

Sikerünk nagyrészt annak köszönhető, hogy képesek vagyunk éleslátással megérteni a felhasználó igényeit, és ezt a megértést lenyűgöző termékké alakítani.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.lumitec.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.