Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Marco

Minőségi pumpák nagy választéka

A valódi részvétel és a folyamatos fejlődés az alapja, amelyre a MARCO cég építi üzletét. A MARCO-t 1970-ben alapította Giovanni Marco Franceschini, és ma egy „korszerű” gyárral rendelkezik az autóipari és tengeri termékek területén. Több mint 8000 négyzetméteres üzemükben autók, teherautók és hajók elektromos és légkürtjeit, valamint különféle folyadékok szállítására alkalmas elektromos szivattyúkat gyártanak. Ezeket a termékeket a legfejlettebb gyártóberendezésekkel gyártják, mint például spektrumanalizátorok, vibrációs állványok és más kifinomult műszerek, beleértve a visszhangmentes kamrát is a termékek fejlesztéséhez és teszteléséhez.

Ma a fejlett technológia alkalmazása lehetővé teszi a MARCO számára, hogy elérje a legmagasabb nemzetközi minőségi szabványokat, lehetővé téve a rendkívül versenyképes termékek létrehozását, amelyeket naponta több mint 80 országba exportálnak. Az elmúlt évek tapasztalatainak, innovációinak és kereskedelembővülésének köszönhetően a MARCO mára a saját területén vezető gyártóként ismert. Ez annak is köszönhető, hogy a szakértő és sokoldalú szervezet magasan képzett és professzionális vezetői csapatot kínál az egyes ügyfelek igényeihez igazodva.

 

 

 

 

Miért minket válasszon?

Egyedi termékek fejlesztése az ügyfelek igényei szerint.

Sokrétű

A Marco S.P.A. olyan vállalatként kívánja pozicionálni magát, amely képes a világpiacon jó ár-érték arányú termékeket kínálni, miközben folyamatosan arra törekszik, hogy a vevői igényeket szem előtt tartva innovatív, környezetbarát és gazdaságilag hatékony megoldásokat fejlesszen ki.

Tudatosság

Az élet tisztelete magának az életnek a lényege.  A természet erőforrásainak felelősségteljes kezelése domináns motívummá vált azok számára, akik hozzánk hasonlóan hozzá kívánnak járulni a környezet jövőjéhez. A mindennapi életminőség alapvető feltétele egy ígéretes jövő létének. Az újrahasznosítható anyagok, a csökkentett energiafelhasználású termékek, az ökológiai termelési folyamatok, a jól képzett és tájékozott munkavállalók lépésről lépésre hozzájárulnak a környezet védelméhez, a felelősségteljes és pontos döntések eredményeként.

Innováció

Az üzleti világban az ügyfél elégedettsége minden vállalkozás számára alapvető fontosságú. A Marco vállalat is az ügyfélszolgálati kapcsolatok fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, mivel tudják, hogy a vásárlók elégedettsége kulcsfontosságú az üzleti sikerhez. Felmérik az ügyfelek elégedettségét a termékekkel és a nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, hogy pontosan megértsék a jövőbeli igényeket. Az ügyfél igényeinek megértése lehetővé teszi a cég számára, hogy olyan innovatív termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat javasolhasson, amelyek felülmúlják az elvárásokat.

Menedzsment

Fontos szerepet tölt be cégünknél a munkavállalók integrálása az üzleti folyamatba, és ezt az egyéni képesítések, bevonások és személyes felelősségvállalás révén érjük el. Ennek eredményeképpen a munkavállalók hatékonyabbak lesznek, és nagyobb hozzáadott értéket tudnak teremteni a vállalat számára.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.marcomarine.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.