Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Marinco

Kábelek terén verhetettlen

Több mint negyven éve a Marinco® a globális vezetője a nehezített környezetben használható elektromos termékeknek. A part menti áramforrás csatlakozásoktól a teljesítményátalakítókig és teljesítménykezelő termékekig, valamint tartozékokig a Marinco széles választékban kínál kiváló minőségű elektromos alkatrészeket. Az összes Marinco alkatrész tartós, korrózióálló kivitellel rendelkezik, és szigorú globális tengeri, lakóautós és ipari szabványoknak felel meg.

Az amerikai, európai és csendes-óceáni régióban dolgozó mérnökeink által a Marinco termékportfóliója folyamatosan bővül és fejlesztésre kerül, valamint globális fókuszú és támogatott. A Marinco csapatában sok aktív hajózással foglalkozó szakember van, és a hajósok és hajóépítők igényei elsődleges szempontok számunkra, amikor új hajózási termékeket és technológiákat tervezünk és építünk. Emellett több mint 110 országban rendelkezünk irodákkal és partnerekkel, így bárhol is legyen a hajód a világon, a Marinco képes a legjobb termékinformációt, szolgáltatást és támogatást nyújtani. A part menti áramforrás csatlakozásoktól a fényszórókig, a töltőktől és inverterektől a teljes buss bar, biztosítéktartó, panelek és kapcsolók választékáig, végső soron a Marinco ügyfeleinek a biztonságot nyújtja a következetes, magas minőségű, robosztus alkatrészek, amelyek hosszú élettartamra vannak tervezve számos alkalmazásban.

A Marinco egyike azoknak a meghatározó hajózási elektromos cégeknek, amelyeket egyetlen magánszemély irányítása alatt van. Az Ancor® által kínált vezetékek, kábelek, eszközök és vezetékrendszer-kiegészítők, valamint a Mastervolt által kifejlesztett teljesítményátalakító termékek és a CZone™ digitális kapcsolási technológiával rendelkező termékek tovább fokozzák a vállalat képességét, hogy kielégítse az elektromos igényeket egyetlen forrásból.

Miért minket válasszon?

Mindig és mindenhol kapcsolatban tartunk téged

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.seahunstore.hu   Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.