Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Nuteak

TERMÉSZETES SZÉPSÉG

A NautikFlör egy új tengeri minőségű padlóburkoló megoldás, amely forradalmasítja a szintetikus teak padlóipart. Ez a könnyen felszerelhető termék egyesíti a valódi fa megjelenését és érzetét a PVC tartósságával a hajón. A NautikFlör a legújabb technológiát használja ezen bravúrok eléréséhez. A HD digitális nyomtatási folyamatnak köszönhetően lesznek a PVC-deszkákon látható élénk színek. A felület védelmére forró bevonatot alkalmaznak, mielőtt a PVC-t faszemcsékkel domborítják, amely textúra a NautikFlör csúszásmentes felületéhez szükséges. Sokan irigyelni fogják jachtját, üzletét és otthonát ennek a forradalmi padlóburkolatnak a beépítésével.

A deszkák az ár töredékéért tökéletesen visszaadják a valódi fa és teak padló megjelenését és textúráját. A NautikFlor deszkák NEM rothadnak, repednek, rozsdásodnak vagy korrodálódnak, mert víz- és kopásállóak. A NautikFlor foltálló, és lakkozott felületre polírozható, hogy visszanyerje az érintetlen, frissen telepített megjelenést. 

 

 

Miért minket válasszon?

100%-BAN VÍZÁLLÓ PADLÓ HAJÓJÁHOZ

Autentikus tengeri megjelenés

A HD nyomtatási eljárás hibátlanul lemásolja a szintetikus teak megjelenését. A technológia azt is lehetővé teszi, hogy logókat és neveket bárhol elhelyezzenek a deszkákon.

Vízálló

A vízszigetelés nemcsak kényelmes, hanem hasznos is. Spóroljon a deszkák vagy hajója egyéb alkatrészeinek NautikFlor deszkákkal való cseréjén.

Könnyű

A hagyományos teak 2,3 font/négyzetlábhoz képest csupán 1,1 fontot/négyzetmétert.

Kattintásos rendszer

A NautikFlor-t barkácstermékként helyezik előtérbe, mivel a szögletes kattintási rendszer használata nagyon egyszerű. Csak ragasztót kell helyezni a deszkák alá, mielőtt lerakják, hogy megakadályozzák az elmozdulását. Úszópadlós alkalmazás is lehetséges lakossági környezetben.

Költséghatékony

A NautikFlor töredéke az igazi teak társai árának, miközben tartósabb és esztétikusabb.

Nincs karbantartás

A NautikFlort soha nem kell csiszolni, és a deszkák színe az idő múlásával is megmaradnak .

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.muteak.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.