Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti önt a Philippi

Több mint 40 éve optimalizáljuk, építjük és értékesítjük a modern fedélzeti rendszerek minden alkatrészét.

A Philippi cég a jachtok, sporthajók, (expedíciós) lakóautók és speciális járművek áramellátási és áramelosztási specialistája. Több mint 40 éve dolgozunk azon, hogy optimalizáljuk a modern fedélzeti rendszerek összes alkatrészét – az akkumulátor- és töltéstechnológiától kezdve a fedélzeti felügyeletig és a LED-világításig. Számos terméket saját gyáregységünkben gyártunk és tesztelünk, és ügyfeleink számára teljes körű, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől kezdve a szállításig. Hajótulajdonosok, szolgáltató cégek, kereskedelmi társaságok és hajógyárak Európa-szerte megbíznak magas minőségi színvonalunkban, amelyet folyamatosan tartunk a VDE, EN ISO és a Germanischer Lloyd irányelveinek és szabványainak megfelelve. A Német Hajó- és Hajóépítők Szövetségében (DBSV) és a Vízisportok Szövetségében (BVWW) való hosszú távú partnerségünk révén mindig naprakészek vagyunk a szabványok és előírások terén.

Győződjünk meg róla, hogy értjük az Ön igényeit és feladatait. Megoldást adunk a parti áramforrások, generátorok, áramelosztók, akkumulátorok és töltők, valamint feszültségtranszformátorok és inverterek korszerű felügyeleti rendszerekkel történő egyedi integrálásához.

Saját termékeink mellett neves fedélzeti elektromos rendszerek gyártóinak termékeit is forgalmazzuk, amelyeket vevőink hajóikba integrálnak.

Miért minket válasszon?

Megbízhatóság, funkcionalitás

Funkcionalitás és dizájn

Minden általunk fejlesztett készüléket funkcionalitás, modern dizájn és veszélyhelyzetekben is biztonságos, egyszerű kezelés jellemzi.

Élettartam és tartósság

A tengeri és terepviszonyok szigorú követelményeket támasztanak a korrózióvédelem és a vibráció elleni védelem terén. Hosszú élettartam érdekében kizárólag rozsdamentes anyagokat alkalmazunk, mint például alumínium, rozsdamentes acél, műanyagok és edzett felületű alkatrészek.

Németországban készült

Minden Philippi által gyártott terméket saját gyáregységünkben fejlesztünk, gyártunk és tesztelünk. Ez biztosítja a folyamatosan magas minőségi szintet.

Biztonság

Alapelvként minden vonatkozó biztonsági előírást és szabványt betartva dolgozunk, beleértve az építőelemek kiválasztását is.

Garancia

Termékeinkre két év garanciát vállalunk. A garancia lejárta után is rendelkezésére állunk tanácsokkal és támogatással.

Szolgáltatás

Ha bármilyen kérdése van a philippi fedélzeti és jármű elektromos berendezéseivel kapcsolatban, forduljon szakkereskedőjéhez. Természetesen munkatársaink is bármikor készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó bármilyen kérdésről, technikai problémáról, javaslatról, kérésről.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© philippi.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.