Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a philippi

Több mint 40 éve optimalizáljuk, építjük és értékesítjük a modern fedélzeti rendszerek minden alkatrészét.

A philippi a jachtok, sporthajók, (expedíciós) lakóautók és speciális járművek áramellátásának és áramelosztásának szakértője. Több mint 40 éve optimalizáljuk a modern fedélzeti rendszerek minden alkatrészét – az akkumulátor- és töltéstechnológiától a fedélzeti felügyeletig és a LED-világításig. Számos terméket sváb családi vállalkozásunk saját gyárában gyártjuk és teszteljük. Ügyfeleink számára a philippi személyre szabott kiszolgálást és komplett, összehangolt rendszert jelent a tervezéstől a szállításig. Hajótulajdonosok, szolgáltató cégek, kereskedelmi társaságok és hajógyárak Európa-szerte támaszkodnak folyamatosan magas minőségi színvonalunkra. Mindig betartottuk a VDE – EN ISO – és a Germanischer Lloyd irányelveit és szabványait. A Német Hajó- és Hajóépítők Szövetségében (DBSV) és a Vízisportok Szövetségében (BVWW) való sokéves együttműködésünk révén a philippi mindig naprakész a szabványok és előírások tekintetében.

Győződjön meg hozzáértésünkről. Tanácsot adunk a parti áram és generátorok, áramelosztók, akkumulátorok és töltők, valamint feszültségtranszformátorok és inverterek korszerű felügyeleti rendszerekkel történő egyedi integrálásához.

Saját termékeinken túl neves fedélzeti elektromos rendszerek gyártóinak termékeit is forgalmazzuk, melyeket vevőink hajóikba integrálunk.

Ha hajója felújítását vagy bővítését tervezi, szívesen segítünk a megvalósításban. Tanácsot adunk és megtervezünk Önnek a 12 vagy 24 voltos egyenáramú akkumulátor rendszerrel kapcsolatban mindent, beleértve a töltési technológiát, valamint a 230 V-os váltakozó áramú hálózatot parti árammal és generátorral. A rendszer mérete nem számít – a kicsitől a nagyig, vagy az egyszerűtől az ambiciózusig.

Gyakran kapjuk azt a kívánságot, hogy személyre szabjuk a kapcsolótáblákat. Ezt a kívánságot teljesíthetjük Önnek. Választhat a klasszikus megszakítók (kapcsolható biztosítékok) vagy a megvilágított, piktogramokkal ellátott nyomógombok közül, amelyek egy relédobozt kapcsolnak. Motorpaneleket, kültéri és komplett kapcsolótáblákat 230 V-os telepítésekhez is tervezünk és gyártunk.

Miért minket válasszon?

Mert ezt jelenti a Philippi:

Funkcionalitás és dizájn

Minden általunk fejlesztett készüléket funkcionalitás, modern dizájn, valamint veszélyhelyzetben is biztonságos, egyszerű kezelés jellemez.

Élettartam és tartósság

A tengeri és terepviszonyok magas követelményeket támasztanak a korrózióvédelemmel és a vibrációval szemben. A hosszú élettartam érdekében csak rozsdamentes anyagokat használunk, mint például alumínium, rozsdamentes acél, műanyagok és edzett felületű alkatrészek.

Németországban készült

A philippi által gyártott összes terméket saját gyárunkban fejlesztjük, gyártjuk és teszteljük. Így garantáljuk a folyamatosan magas minőségi szintet.

Biztonság

Alapelvként minden erre vonatkozó és előírt biztonsági előírásnak és szabványnak megfelelve dolgozunk. Ez vonatkozik az építőelemek kiválasztására is

Garancia

Termékeinkre két év garanciát vállalunk. A lejárat után is az Ön oldalán állunk tanácsokkal és támogatással.

Szolgáltatás

Ha bármilyen kérdése van a philippi fedélzeti és jármű elektromos berendezéseivel kapcsolatban, forduljon szakkereskedőjéhez. Természetesen munkatársaink is bármikor készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó bármilyen kérdésről, technikai problémáról, javaslatról, kérésről.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.philippi.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.