Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Scout

Antennák az égnek szegezve

A SCOUT-ot 1982-ben Carpiban (Modena) alapították, kis munkahelyként professzionális felhasználású tengeri antennák gyártására. Az évek során megszerzett tapasztalatok és a márka megerősödése a piacon késztette a Társaságot termékpalettájának bővítésére és más ágazatok felé történő nyitásra. Napjainkban a SCOUT adó-vevő antennákat gyárt és forgalmaz professzionális használatra a hajózási szektorban (szórakozás – horgászat – katonaság), mobil és bázis (taxi – mentő – rendőrség – polgári védelem) és a biztonsági szektorban (rádióriasztó – távirányítók). A teljes gyártás Olaszországban, Soliera (Modena tartomány) telephelyén történik. Kézzel készített gondosság jellemzi a termékeket a megvalósítási folyamat minden lépésében.

 

 

 

 

Miért minket válasszon?

Gondos tervezés és kiválló kivitelezés

MINŐSÉG

A gyártás során felhasznált anyagokat a legjobbak közül választják ki a piacon, hogy garantálják a megbízható antennákat minden felhasználási területhez. Minden korbács, kábel, csatlakozó és minden egyéb alkatrészt gondosan választunk ki, hogy minőségi antennákat kapjunk. Kiváló vétellel, teljesítményátvitellel, árnyékolással, minden körülmények között nagy ellenállással és kivételes rezonanciával. Minden egyes antennának meg kell felelnie az összes szabványnak ahhoz, hogy átmenjen a minőségellenőrzésen, és elérje a nagyon magas SCOUT minőségi szintet.

Bizalom

A tapasztalat, a sokoldalúság, az összes anyag minősége, a tervezésre való nagy odafigyelés, a piaci igényekre való folyamatos koncentráció, a technológiai innováció és a kiemelkedő minőség/ár arány teszi a SCOUT-ot a szakemberek megbízható és kényelmes partnerévé.

TERVEZÉS

A Made in Italy termék lényeges eleme a gondos tervezés. Minden antennánkat különös tekintettel a „vágásra” és a stilisztikai részletekre terveztük: minden alkatrész a végtermék funkcionalitását és esztétikáját szem előtt tartva készült. A SCOUT antennákat speciális UV szűrővel ellátott festék védi, hogy az antenna hosszú ideig ragyogjon, és elkerülje a színek fakulását. Antennák, amelyek megbízhatóan használhatók és szépek is.

KÉNYELEM

A termelési folyamat nagyfokú rugalmassága lehetőséget ad Társaságunknak, hogy rendkívül kényelmes és versenyképes árakat kínáljon a piacon. Ezen túlmenően az értékesítés utáni segítség minden termékünkhöz fentartjuk, és minden esetben gyorsan segítünk ügyfeleinknek. Ezek a tényezők olyan kényelmet biztosítanak a SCOUT antennák számára, amelyek a piacon egyedülállók.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.scout-antenna.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.