Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Simarine

Monitoring rendszerek

A PICO a SIMARINE fejlett akkumulátor-monitora és a Real-Time Battery Health™ Algorithmusa az akkumulátor állapotának pontos mérésére lett kifejlesztve. Új mércét állít fel a tengeri akkumulátor-monitorok számára a tervezés, a funkcionalitás, a csatlakoztathatóság és a könnyű használat terén.

Minden SIMARINE sönttel és modullal kompatibilis. Bővíthető architektúrája lehetővé teszi akár 20 SIMARINE sönt és modul hozzáadását mindenféle hajó, jacht és lakókocsi felügyeletéhez – a kicsitől a szuperjachtrendszerig, akár 6 akkumulátorral, 14 tankkal és 20 független fogyasztóval és generátorral.

A PICO kijelzőegysége elegáns eloxált alumínium burkolatból és vastag Gorilla® Glass üvegből készül, tükröződésmentes bevonattal, amely védi az optikailag kötött, nagy kontrasztú, 3,5 hüvelykes IPS LCD kijelzőt. Víz- és porálló, beltéren és kültéren is felszerelhető. A képernyő fényerejét a fényérzékelő automatikusan beállítja. A készülék négy víztűrő CapSense® érintőgombbal működtethető.

 

Miért minket válasszon?

Egyszerű és okos megfigyelés

Applikáció

A Simarine rendelkezik egy saját fejlesztésű applikációva, aminek segítségével a hajójától távól tartózkodva is bármikor kényelmesen elérheti a számára fontos információkat.   

Frissítések

A Simarine-nél úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlenek a termékeinkkel kapcsolatos visszajelzések. Ezek alapján és még sok más szempont szerint folyamatosan frissítjük szoftvereinket, hogy azok mindig naprakészek legyenek.

Garancia

A maximális vevői elégedettség érdekében igyekszünk a termékeinket a lehető legjobb minőségben gyártani, hogy a lehető legkevesebb probléma fordulhasson elő.

Kapcsolat

Számunkra mindig Ön az első, így nagy figyelmet szentelünk a vevőinkkel való kapcsolattartásra. Ezért is van, hogy minden munkatársunk habozás nélkül áll segítségére, bármilyen kérdése vagy észrevétele van.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.simarine.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.