Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Solbian  

Szabadság a Nap által hajtva

A szabadság érzése, a száguldó szél és a víz hullámzása: a tenger átélésének szenvedélyes élménye, amikor egy jachton vagy, mely tökéletes harmóniában mozog a természettel.

2007 óta ugyanaz a szenvedély hajtja a Solbian-t a Solbianflex fotovoltaikus panelek gyártására: innovatív, rugalmas, könnyű és nagyon hatékonyak. Energiaforrást biztosítanak ott, ahol szükség van rá, egy természetes és környezetbarát forrásból."

Giovanni Soldini az első vitorlázók közé tartozott, akik Solbianflex paneleket választottak kalandos óceáni átkeléseikhez, tesztelve azok minőségét és megbízhatóságát a hajón uralkodó kemény körülmények között."

A Solbianflex panelek különösen alkalmasak vitorlás jachtokra, de ugyanolyan jól alkalmazhatók elektromos mobilitásban, lakóautókban és lakókocsikban, túrázáshoz, sátrakban és hegyi kunyhókban, valamint vészhelyzeti szerkezetekben és épületbe integrált projektekben.

 

 

Miért minket válasszon?

Garantáljuk termékeink minőségét 

Innovatív

Mi teszi az Solbianflex paneleket innovatívvá? A válasz egyszerű: fotovoltaikus cellákat zár be polimer rétegek közé, anélkül, hogy védőüveget használna. A Solbian nem az egyetlen, aki ezt az utat követte, de ők az elsők, akik rugalmas, könnyű fotovoltaikus modult fejlesztettek ki kristályos szilícium cellákkal, amely elég strapabíró ahhoz, hogy átmenjen az IEC tanúsítványok (61215 és 62730) szigorú tesztjein: egy eredmény, amit már 2011-ben elérték.

Többrétegű

Nyolc réteg polimer és különböző felületkezelések alkotják a héjat, amelyben a nagyon törékeny kristályos cellák (kevesebb mint 0,2 mm vastagok) rugalmas, könnyű és strapabíró panelekké alakulnak át.

Gyártás

Az ALLinONE sorozathoz és az Energy Flyerhez tartozó elektronikát a Solbian fejlesztette ki, és a áramkörök Olaszországban gyártottak, éppúgy, mint a különféle műanyag és fém részletek, amelyek védelmet nyújtanak az elektronikának, a kereteknek és a csomagoláshoz szükséges dobozoknak.

Fejlődés

A Solbian a legjobb minőségű kristályos szilícium cellákat használja a minőségi beszállítóktól, hasonlóan más modulgyártókhoz. Azonban a különféle polimer rétegek, amelyek beburkolják és védelmet nyújtanak a celláknak, egy kizárólagos szabadalmaztatott receptet alkotnak, amelyet titokban tartanak, ahogyan minden nagyipari receptet. Ez a recept öt év alatt kidolgozódott és fejlesztették, és folyamatosan változik a technológia lépéstartásával.

Fejlesztés

A folyamatosan fejlesztett fotovoltaikus moduljai mellett a Solbian mindig részt vett az elektronika fejlesztésében is, szoros együttműködésben partnerekkel és saját napelemes töltővezérlők fejlesztésével.

Minőség

A Solbianflex termékek tanúsítottak az IEC 61215 és az IEC 61730 szabványok szerint (a tanúsítványt 2011-ben szerezték és 2015-ben megújították, néhány anyagot javítva). A moduloknak át kell esniük a tanúsítványokhoz kapcsolódó ellenőrzési eljárásokon, különösképp minden modult vizuálisan ellenőriznek és elektromosan mérnek egy A osztályú nap szimulátorban (havi kalibrálással). Az összes adatot a nyomonkövethetőség érdekében tárolják.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.solbian.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.