Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Spectra

Édesvíz még a tengeren is

A 90-es évek végén forradalmasítottuk a vízkészítőket a Clark Pump sikeres piacra dobásával, amely az első a kifejezetten kis léptékű sótalanításra tervezett energia-visszanyerő szivattyúk közül. Ez a szivattyú az energia újrahasznosításával csökkenti a fogyasztást, egyes rendszerekben akár 75%-kal is jobb a hagyományos rendszerekhez képest. Azóta a Spectra márka a sótalanítási technológia innovációjának szinonimájává vált.

 Termékcsaládunkban minden megtalálható: a kézi működtetésű sótalanítóktól kezdve, amelyek napi 6 gallont tisztítanak, a legnagyobb rendszerünkig, amely napi 20 000 gallon friss ivóvizet állít elő. A Spectra Watermakers széles csomaggal rendelkezik: páratlan mérnöki tervezés, világméretű, gyárilag képzett értékesítési és műszaki szervizhálózat, valamint a kiváló ügyfélszolgálatban szilárdan gyökerező alap.

A Spectra kis léptékű, energiahatékony sótalanító rendszerekre specializálódott, amelyeket óceánjáró hajókhoz, tengeri olajfúró platformokhoz, katonai, katasztrófaelhárításhoz és elosztott infrastruktúra piacokhoz terveztek.

2015-ben csatlakoztunk a Katadyn csoporthoz, a hordozható vízkezelő rendszerek világvezetőjéhez, hogy az elérhető legmegbízhatóbb és energiahatékonyabb vízkészítőket kínáljuk Önnek.

 

Miért minket válasszon?

 Leghatékonyabb ivóvíz forrás

Életmentő

Mivel a világ édesvízkészletének kevesebb mint 1%-a tekinthető ivóvíznek, a Spectra Watermakers új forrásokat nyit a kiváló minőségű, biztonságos, friss ivóvízhez. Termékeink életeket mentenek meg, csökkentik globális szénlábnyomunkat, és segítenek enyhíteni az egyik legértékesebb természeti erőforrásunkra nehezedő nyomást.

Energiahatékony

Minden rendszerünket úgy terveztük, hogy elkerülje a nagy indítási terhelést a lágyindítási technológia használatával. Hidraulikus energiavisszanyerő szivattyúink csökkentik a szükséges üzemi teljesítményt, így rendszereink a rendelkezésre álló legenergiahatékonyabb egységek.

Megújuló

Mérnökökből és projektmenedzserekből álló csapat vagyunk, akik átalakítják a világ víztisztítási módját, és olyan termékeket hoznak létre, amelyek megújuló energiaforrásokat használnak, például napelemeket és szélturbinákat.

Helytakarékos

Mivel a Spectra Watermakers moduláris felépítésű és csendes, elférnek szűk rekeszekben anélkül, hogy zajosak lennének. Még az óceáni evezősök is felvették a Spectra Watermakereket a kishajóik fedélzetén lévő alapvető felszereléseik listájára.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.spectra-vizkeszito.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.