Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Steiner

Kényelemre tervezve

Steiner számára a kiváló teljesítmény és a csontvelőig hatoló szívósság a háború romjai között született. 1947-ben, az omladozó gazdasággal szemben Karl Steiner egyszemélyes műhelyt indított a németországi Bayreuthban, egyetlen cél lebegett a szeme elött: olyan funkcionális, erős és hibátlan optikai termékeket készíteni, ami az akkori kaotikus világban sehol máshol nem volt fellelhető. A páratlan optikai tökéletesség iránti szenvedélye a Steiner-Optik-ot hat éven belül egy egyszerű vállalkozásból 50 fős gyárrá emelte, és világméretű optikai ikonná vált a minden célra alkalmas távcsövekkel és puskatávcsövekkel.

Ezek a prémium német optikák már 65 országban kaphatók, a sportolók és a nézők, a madarászok és a tengerészek, a repülők és a felfedezők nagy örömére. A biztonsági és katonai erők pedig világszerte bevetik őket. A bayreuthi kutatási, fejlesztési és gyártási helyszín vitathatatlanul a legfejlettebb optikai létesítmény a világon. A Steiner világszínvonalú lencséit, bevonatait és prizmáit Németországban hozzák létre, tökéletesítik és gyártják, az iparág legkimerítőbb gyártási, ellenőrzési, tesztelési és jóváhagyási folyamatán keresztül. A lencsék önmagukban 460 igényes lépésen mennek keresztül. A kész lencséket, amelyeket különleges célokra terveztek és egyedileg bevontak, speciális távcsövekké és céltávcsövekké szerelik össze, majd újra megvizsgálják, tesztelik és jóváhagyják. A végső ellenőrzés után minden egyes Steiner optika a legmegbízhatóbb és legpontosabb élményt nyújtja kategóriájában.

 

 

 

Miért minket válasszon?

Legújabb német optikai technológia

Megvalósítás

Steiner volt az első, aki kifejlesztette a könnyű, elpusztíthatatlan gumipáncélos Makrolon® házat, nitrogéntöltetű ködszigetelést, katonai lézeres védőszűrőt, integrált távcsövet/iránytűt, víztaszító Nano-Protection® lencséket és számtalan más újdonságokat. Eszközeik a legnagyobb kontrasztot és fényáteresztést biztosító bevonattechnológiát használják. A Steiner az optoelektronika vezető innovátora, az első integrált nemzetközi szintű digitális iránytű távcsövével és az integrált távcső/lézeres távolságmérőjével.

Strapabíró

Az elit Beretta Group – a világ legrégebbi fegyvergyártója – tagjaként a Steiner erősebb, sokoldalúbb és innovatívabb, mint valaha. Minden Steiner termék kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja egész életén át – és az elkövetkező életeken át.

Piacvezető

Steiner harcedzett teljesítménye legendás világszerte. Egyetlen optika sem bizonyította értékét ilyen komoly és kritikus helyzetben. Amikor Steiner azt mondja, hogy ködálló, vízálló és ütésálló, az őszinte és örökre szóló: bárhol, bármikor, minden alkalommal.

Korlátlan felhasználás

Steiner megbízható optikát készít az élet meghatározó pillanataihoz. E pillanatok sikeres felkutatása és megörökítése megköveteli a távoli tárgy gyors és pontos észlelését, helyének meghatározását és azonosítását. Legyen szó vadon élő állatokról, tengeri csapásról, bűnüldözési gyanúsítottról vagy katonai harcosról. Optikánk felerősíti az egyén legfontosabb érzékszervét a látását, így szárazföldön vagy tengeren semmi sem kerülheti el a figyelmét .

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.steinertavcso.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.