Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Sterling Power

Minden ami feszültség

A Sterling Power vállalatnál rendkívül nagyra értékeljük az egyszerűséget, az átláthatóságot és az erőt. Tudjuk, hogy amikor hajóra, lakóautóra vagy épületre telepít elektromos rendszert, nem szeretne stresszelni a szakemberek hívásával és a hosszadalmas telepítési folyamatokkal, miután már oly sok energiát és lelkesedést fektetett az adott projektbe.

Termékeinket a megbízhatóság és a folyamatos működés jellemzi. Rendkívül egyszerűek, szinte csak be kell dugni őket, de ettől függetlenül okos és kifinomult eszközökről van szó. A Sterling Power vezető szerepet tölt be az egyedi és testreszabható feszültségopciók terén, így azok a felhasználók, akik nagy teljesítményre és kiváló minőségre vágynak, nálunk megtalálják a tökéletes megoldást.

Vállalatunk mindig is az áramelosztási technológia legújabb érdemeit keresve dolgozott, az innovatív megoldásokat folyamatosan integráljuk termékeinkbe, hogy versenyképesek maradjunk.

Végül pedig nagyon büszkék vagyunk szolgáltatásaink minőségére. Telefonszámunk és e-mail címünk mindig rendelkezésre áll, és munkatársaink szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak a vállalat fejlődése és az ügyfelekkel való erős, támogató kapcsolatok kialakítása mellett. Bármikor és bárhol kereshet minket.

 

Miért minket válasszon?

Egyszerű, de egyben kifinomult

Tapasztalat

A Sterling Power már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az áramelosztási technológiák terén. Ez a hosszú időszak lehetővé tette számukra, hogy rengeteg innovációt alkalmazzunk termékeinkben, és biztosítsuk a folyamatos megbízhatóságot.

Választék

A Sterling Power széles választékát kínálja az általános ipari alkalmazásoktól kezdve a hajók és lakóautók speciális igényeinek kielégítésére szolgáló termékekig. A vállalat célja, hogy széleskörű választékot és egyedi megoldásokat kínáljon ügyfeleinek minden igényének megfelelve.

Megfelelés

A Sterling Power szigorú minőségi ellenőrzési folyamatokat alkalmaz az összes termék előállításában, így a termékek minősége és megbízhatósága garantált. Ezt biztosítja, hogy minden termékük megfelel az iparág legmagasabb szabványainak és előírásainak.

Ügyfélközpontúság

Az ügyfélszolgálatuk világszerte elérhető, és szakértő csapat áll rendelkezésre minden vevő számára. A Sterling Power arra törekszik, hogy ügyfeleinek a legjobb élményt nyújtsa, és teljes körű szolgáltatásokat kínáljon a biztos elégedettség érdekében.

Testreszabható

A Sterling Power vezető szerepet tölt be az egyedi és testreszabható feszültségopciók terén. A vállalat lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy saját igényeik szerint testre szabják a termékeket, hogy azok maximálisan megfeleljenek a különböző igényeknek.

Tesztelés

A Sterling Power teljes termékkínálata megfelel az iparág legmagasabb szabványainak és előírásainak. A vállalat különös figyelmet fordít a minőségellenőrzésre, ezáltal biztosítva, hogy minden termékük a legjobb minőségű legyen, és hosszú élettartamot biztosítson az ügyfelek számára.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.sterlingpower.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.