Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a WhisperPower

Kimagasló minőségű dízelgenerátorok nagy választéka.

WhisperPower, amelyet 2007-ben alapítottak és amelynek székhelye a hollandiai Drachtenban található, folyamatos küldetése a hálózattól független energiarendszerek nyújtása, hogy hozzájáruljon egy tisztább és világosabb jövőhöz. A WhisperPower 2010-ben jelentette be a kevés kibocsátású, hibrid dízelgenerátorok első kiadását, amelyek csendes működése és üzemanyag-hatékonysága azonnal pozitív hatást gyakorolt az őt választó hajózási, mobil és off-grid ügyfelekre.

Azóta a vállalat kifejlesztett egy olyan kapcsolódó energiatermékportfóliót, amelyet off-grid helyeken, szárazföldön és tengeren is használnak. Ezeket a termékeket 5500 négyzetméteres létesítményükben szerelik össze, és egyre növekvő hálózaton keresztül terjesztik szerte a világon, amelyben magasan képzett és elkötelezett viszonteladók és forgalmazók vesznek részt. A WhisperPower sok ügyfele kék-chip jellegű szervezetek, ahol a környezetvédelem már fontos része a társadalmi irányításnak.

A WhisperPower piacvezető a modern, nulla kibocsátású megoldások, mint például az OctoPower, fejlesztésében, gyártásában és karbantartásában, valamint a szállodák áramfelhasználásának kielégítésére és az e-hajtás tartalékenergia-ellátására szolgáló dízelgenerátorok területén. A WhisperPower termékeit világszerte használják olyan helyeken, ahol nincs rendszeres elektromos áram, legyen az ideiglenesen vagy állandóan. Ide tartoznak a motorcsónakok, jachtok, kereskedelmi hajók, különböző járművek és távoli területek. Az energiafelhasználás növekedésével párhuzamosan növekszik a WhisperPower által kínált (zöld) energia megoldások iránti kereslet is.

A WhisperPower a tengeri, kereskedelmi, szabadidős és szárazföldi mobilpiac jelentős részét meghatározva folyamatosan terjeszkedik. Ezt a saját webes TV-csatornája, a WhisperTV, egyedülálló Whisper Online Képzési Programja és az új fejlett weboldal segítségével valósítja meg, hogy segítse ügyfeleit minden WhisperPower technológia területén.

A WhisperPower a ma a Brunswick Corporation-hez (USA) tartozó Mastervolttól származik, és 2010-ig a Mastervolt generátorok gyártásáról gondoskodott. Roel ter Heide, a WhisperPower tulajdonosa és vezérigazgatója a Mastervolt és a Victron Energy bölcsőjénél állt, és a WhisperPower megalapításával meg tudta erősíteni élete mottóját: Ügyfeleink számára a legjobb, legfenntarthatóbb és leghatékonyabb komplett elektromos rendszermegoldásokat kínálni olyan hajókhoz, jachtokhoz, járművekhez, házakhoz és objektumokhoz, amelyek nem rendelkeznek (állandó) elektromos hálózati csatlakozással. Okosan megvalósítjuk az áramtermelés lehetőségét kompakt, csendes és energiatakarékos tartalék áramfejlesztő rendszerek hozzáadásával, esetleg napenergiával kombinálva. A WhisperPower International B.V. egy holland vállalat, amelynek értékesítési irodái vannak az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Németországban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Kínában. Professzionális értékesítési és szervizpartnerek globális hálózata bőséges támogatást biztosít a területen.

Miért minket válasszon?

Forradalmi technológia, optimális teljesítmény

Tapasztalat

WhisperPower már több mint 20 éve foglalkozik tengeri elektromos technológiával. Hatalmas innovációs lendületünknek köszönhetően világszerte vezető pozíciót szereztünk a piac legátfogóbb és leginnovatívabb termék- és rendszerválasztékának szállítójaként. Kiterjedt termékkínálatunk mind a szabadidős, mind a szakmai alkalmazásokat lefedi.

Filozófia

A klímaváltozás az egyik legégetőbb kérdés a világon. A WhisperPower alapítása óta a küldetésünk kristálytiszta: minden tervünk, kezdeményezésünk és cselekedetünk hozzájárul a jobb világhoz, ami eredményezi a következő generáció számára ígéretes kilátásokat. A WhisperPower alaptevékenysége - a hálózattól független energiarendszerek tervezése, gyártása és szállítása - e célt szolgálja.

Meggyőződés

Meggyőződésünk, hogy a fejlesztett és alkalmazott elektromos technológia jelentős mértékben hozzájárul a kibocsátás jelentős csökkentéséhez és a környezet kevésbé szennyezéséhez. Ezt úgy érjük el, hogy az összes növekedésünket és nyereségünket olyan energiarendszerekbe fektetjük, amelyekben a dízelmotor egyre kevesebb üzemidővel rendelkezik. Az OctoPower termékcsaládunk egy nagy lépés a "Zero útján" - valóban 100% kibocsátásmentes energiarendszerek - eléréséhez, amit 2030-ig szeretnénk elérni..

Célunk

Célunkat fenntartható energiatároló rendszerek és okos energiaelektronikai eszközök fejlesztése és bevezetése teszi lehetővé, amelyeket alacsony vagy zéró kibocsátású áramfejlesztőkkel kombinálunk - jelenleg dízelüzeműekkel, és hamarosan hidrogén üzemű üzemanyagcellás rendszerekkel.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.whisper-power.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.