Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Propspeed magyaroszági képvislete

Speciális bevonat minden víz alatti fémszerkezet számára

A Propspeed olyan kiváló minőségű bevonatot fejlesztett ki, amely hatékony védelmet nyújt a víz alatti fém alkatrészeknek. Ez a termék számos előnnyel jár a felhasználók számára.

A Propspeed egyik fő előnye a korrózió elleni védelem. A víz alatti fém alkatrészek hosszú távon érintkeznek a sós vízzel, ami korróziót és oxidációt eredményezhet. A Propspeed bevonat speciális formulája hatékonyan védi ezeket az alkatrészeket a káros hatásoktól, megelőzve a korróziót és megőrizve azok állapotát és teljesítményét.

A Propspeed kiváló tapadással rendelkezik a fém felületeken, megakadályozva a víz alatti növényzet, algák és kagylók felhalmozódását. Ez egyszerűsíti a tisztítási folyamatokat és fenntartja a hajók teljesítményét. A Propspeed bevonat hosszú távú védelmet biztosít, általában 12-24 hónapig, minimalizálva ezzel a karbantartási igényeket és a víz alatti felületek rendszeres tisztításának szükségességét. Ennek eredményeként a hajók tulajdonosai bizalommal használhatják hajójukat, tudván, hogy a Propspeed hatékonyan védi a fém alkatrészeket.

Teljesítmény, tisztaság és szenvedély

A Propspeed alkalmazása jelentős előnyöket kínál a hajók számára, beleértve a jobb hajóteljesítményt, mivel a tiszta és felületkezelt fém alkatrészek csökkentik a víz ellenállását, és így javítják a hajó sebességét és hatékonyságát. Emellett a Propspeed használata csökkenti az üzemanyag- és üzemeltetési költségeket, mivel kevesebb erőre van szükség a hajók mozgásához. Büszke vásárlóink, akik már hat éve használják a Propspeed termékeit, az alábbi szavakkal fejezik ki elégedettségüket: "A Propspeed időt és erőfeszítést takarít meg és biztosítja, hogy a legtöbbet hozzuk ki a propellerjeinkből. Nagyon megéri!."

 

Miért minket válasszon?

Innovatív védelmi megoldások

Kimagasló védelem

A Propspeed kifejezetten azért lett kifejlesztve, hogy megakadályozza a tengeri növényzet tapadását a víz alatti fém felületeken. Bizonyítottan növeli a hajó hatékonyságát, csökkenti a vízellenállást, és megtakarítja az üzemanyagot és a karbantartási költségeket. Kiemelkedően erős kémiai és mechanikai kötést biztosít a fém alapanyag, az Égető Alapozó és az Átlátszó Bevonat között, így garantálva, hogy a Propspeed bevonat valóban tapadjon a hajómozdonyhoz, és szezonról szezonra kiváló teljesítményt nyújtson.

A Propspeed rendszert legjobban hajócsavarokon, tengelyeken, támaszokon, kormányokon, merülőlapokon, hűtőkön, orr- és farhajtóműveken, pod hajtásokon, vitorlázó hajtásokon és más víz alatti fém felületeken használják.

Korrózió ellen

A Propspeed továbbá csökkenti a korrózió kockázatát, mivel elektromosan elkülöníti a fémet, és korlátozza az ionok és a vízben található gázok közötti cseréket és kölcsönhatásokat a fém felületén. Más szóval, ha nem történhet reakció, akkor nem alakul ki korrózió sem!

Remek cikk a hajó korózzióval kapcsolatban.

Széleskörű termékpaletta

A Propspeed termékei közé tartozik a Propspeed a futóműhöz és a víz alatti fémekhez, a Foulfree TM a jelátalakítókhoz és a Lightspeed TM a víz alatti világításhoz. A termékcsalád legújabb tagja a Stripspeed TM , egy oldószer alapú festékeltávolító víz alatti fémekhez.

Környezeti fenntarthatóság

A Propspeed hajószennyeződés elleni bevonatrendszer egy magas hatásfokú, alacsony befektetési költségű Energia Megtakarítási Technológia (EST) egy meggyőző megtérüléssel. A futóművekre és a víz alatti fémekre való felhordásra tervezett, biocidmentes hajószennyeződés elleni bevonatrendszer bizonyítottan növeli a hajók hatékonyságát és környezeti fenntarthatóságát, a felhordás napjától kezdve csökkentve a üzemanyag és energiafogyasztást. Hagyományosan a hajószennyeződések idővel felhalmozódnak a hajó futóművén, jelentős hatással a hajó teljesítményére. Ezzel szemben a Propspeed hajószennyeződés elleni bevonat hidrofób jellege fenntartja a hajó hatékonyságát a felhordás napjától kezdve a hajó szolgálati ciklusán keresztül, megakadályozva a hajó működésére gyakorolt negatív hatását a hajószennyeződéseknek.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahunstore.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.propspeed.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.