Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a Empirbus

Végtelen lehetőség

A Garmin Sweden Technologies AB egy olyan vállalat, amely innovatív és intelligens termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat szállít a beágyazott rendszerek, az áramellátás és az áramelosztás területén.

Az EmpirBus egy általános tervezésű rendszer, amely különböző alkalmazási területekre alkalmas - szinte végtelen integrációs lehetőséggel.

A tengeri környezetben végzett igényes telepítésekből származó hosszú tapasztalat bizonyítja a tartósságot és a robusztusságot. A járműbeépítés a rugalmasságot, a helykihasználás hatékonyságát és a rövidebb beszerelési időt mutatja. Ipari alkalmazások a logikai kapacitáshoz és csatlakoztathatósághoz, mindez egy nagyon kompakt egységben.

Bárhol, ahol robusztus, rugalmas, dinamikus vagy gyors villanyszerelésre van szükség, az EmpirBus az Ön szolgálatában áll.

 

Miért minket válasszon?

Minden egy helyen

Minőség

A kiváló minőségű és megbízható tengeri elektronika hosszabb ideig tartja a vízen, így a fontoson dolgokon járhat az esze, mint a halászat. Csónakja vízre bocsátása után csak meg kell nyomnia a bekapcsológombot, és minden azonnal elindul.

Ügyfélközpontúság

Meghallgatjuk ügyfeleinket, és törődünk az Ön mondanivalójával. Mérnökeink és tengerészeti terméktámogatási csapatunk valóban szívükön viselik termékeiket. Minden szezon végén leülünk a profikkal, és megkérdezzük őket, mit szeretnének látni a következő évben. Szoftvermérnökeink szorgalmasan dolgoznak azon, hogy ezeket a változtatásokat minden év elején bevezethessük nagy szoftverfrissítésünkhöz.

Könnyen kezelhető

A Garmin tengeri elektronikával a komplexitás nem jelent problémát. A Garmin egységek sok összetett funkciót tartalmaznak, intuitív és felhasználóbarát felületen. Egyszerű felületünkkel a Garmin egységek könnyen használhatók és megtanulhatók. Van egy opció, amelyet nem szeretne? Egyszerűen testreszabhatja a menüket, hogy eltávolítsa azokat a funkciókat, amelyeket esetleg soha nem fog használni. Ne féljen a Garmin családhoz csatlakozni, hisz gyerekjáték megtanulni egy új egységet használni. Örülni fog, hogy mellettünk döntött.

Prémium márka

A világ egyik vezető tengeri márkája, ami még sok más területen is bizonyított, hogy minden igényt kiszolgáljon.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.empirbus.hu  Minden jog fenntartva. Designed by Seahun 610 Kft.